Om foreningen - Ridder Woof

Gå til indhold

Hvem er vi?
Personerne bag Ridder Woof er en gruppe mennesker som har etableret en humanitær forening med nogle klare målsætninger, som vi ønsker at udføre et stykke frivilligt arbejde for. Vi mener at vi gennem vores erhverv og netværk har kontakter og muligheder for at kunne udføre nogle opgaver som der ikke er den fornødne fokus på p.t.
Bestyrelsen tegnes af formand Per Østergaard, IT arkitekt i KMD. Jan Langthjem, indehaver af Exciting reklamebureau. Johan Knickrehm, Major i forsvaret. Frank Spolum, indehaver af Biker friend. Per Vangkilde, H.R. chef i Vestjyske bank.    
Vi arbejder for at hjælpe og lindre indlæggelser og besøg for børn og ældre på hospitaler og klinikker i Danmark. Vi støtter også børn fra udsatte familier der trænger støtte eller mentor hjælp. Vi arbejde desuden for at hjælpe børn i den tredje verden, primært Østeuropa og Afrika. Alt hjælpearbejdet foretages af ulønnet personale og frivilligt arbejdskraft. Så meget som det på nogen måde kan lade sig gøre går alle støtte kroner til det direkte hjælpearbejde. Ridder Woof er en forening etableret under The Order of Saint John of Jerusalem, Knights Hospitallar, OSJ-KH eller Malteserordenen som den er bedre kendt som I Danmark.

Tilbage til indhold